Потрапити на лекцію, яка надихне рухатися далі й не здаватися – велика удача. Саме таким виявився виступ Романа Гавриша про цифровий маркетинг. Роман розповів про основний тренд – інвестицію в себе.

Сам тренінг тривав два дні в місті нашої любові  – Івано-Франківську. Тут ми чимало доклалися до розвитку брендів й часто заїжджаємо до них в гості. Роман Гавриш теж вихідець з Івано-Франківська. Саме за його ініціативи, і під його керівництвом, у 2014 році місто отримало унікальну айдентику, яка взяла безліч нагород на різних конкурсах.

Цифровий маркетинг: Vitamin на лекції Романа Гавриша

Лекція Романа відбувалася в Intellect Hub під егідою Києво-Могиляньскої бізнес школи.  Загалом подія зацікавила різні верстви аудиторії: молодих підприємців, працівників ІТ-бізнесу, рекламних й діджитал агенцій та просто небайдужих.

Цифровий маркетинг: Vitamin на лекції Романа Гавриша

За два дні інтенсиву ми встигли чимало. І про теорію в сфері маркетингу поговорити й готували ціннісну пропозицію для брендів в групах. Їх ми також аналізували та приходили до спільного знаменника, що не завжди було легко.  

Цифровий маркетинг: Vitamin на лекції Романа Гавриша

“Загалом, зарядившись енергією лектора, дуже ініціативною молоддю, ми примножили наш багаж знань, в багатьох речах вкотре пересвідчились і головне – почерпнули важливі речі, які почали втілювати в життя вже наступного дня”, – підсумував наш акаунт-директор Орест Загорський.